štvrtok 21. decembra 2023

Tipy na vianočné a novoročné vinše

Ak niekomu dochádzajú nápady na vianočné vinše, pár som ich pre vás zozbieral.

S náboženským motívom


Nech Vás Božie dieťa z Betlehema naplní pokojom a radosťou a ľudská žičlivosť nech Vás stretáva na každom mieste a v každom okamihu.

Krásne a požehnané Vianoce naplnené pokojom, láskou a veľkou radosťou, nech sa v nadchádzajúcom sviatočnom čase Ježiš znova narodí aj v našich srdciach a pretvára ich svojou láskou. To Vám i Vašim drahým želá a v modlitbe vyprosuje...

Boží Syn sa stal dieťaťom a tak nám, napriek našim ľudským obmedzeniam, dal nádej. Prajem milostiplné vianočné sviatky a v novom roku 2345 Božie požehnanie, pokoj a zdravie.

Prajem Ti pokojné, radostné vianočné sviatky a požehnaný nový rok 2345

Nech sa u vás pri jasličkách zastaví čas aby ste mohli spomaliť a ďakovať.... dnes, zajtra, aj počas celého roku 2345

Požehnané, radostné a pokojné prežitie vianočných sviatkov, nech Vám srdce naplní pravá vianočná radosť. Do nového roku prajem veľa Božieho požehnania, zdravia, šťastia, radosti, lásky a veľa splnených snov.

Pokojné a požehnané Vianočné sviatky naplnené pohodou a láskou, veľa zdravia, radosti a úspechov v Novom roku 2345 Ti praje...

Prajeme milostiplné vianočné sviatky! Nech dary, ktoré nám Pán priniesol pri svojom narodení - svetlo, radosť a pokoj prijímame do našich sŕdc. 

Nech zvesť narodenia Božieho Syna je pre vás zdrojom radosti a milostí počas Vianoc i v každý deň nadchádzajúceho roka 2345.

Bez náboženského motívu


Krásne prežitie Vianočných sviatkov, porozumenie, pokoj v duši, nech sa Ti dari v novom roku 2345 a hlavne aby sa Ti splnili všetky priania.

Želám Vám, aby ste Vianoce prežili v pokoji a v spoločnosti ľudí, ktorí sú Vám blízki.

Pokojné prežitie Vianočných sviatkov a dobré vykročenie do Nového roku 2345 praje...

Nájdite si pod tým stromom všetko po čom túžite, nech sú láskou, šťastím, pokojom tie balíčky nabité. Nájdite si pod tým stromom vaše teplo domova, vinšujem vám tieto sviatky plné lásky, pokoja!

Nech čaro Vianoc spríjemní chvíle pohody v kruhu rodiny a nech nastávajúci rok prinesie Vám všetkým veľa zdravia, šťastia, lásky a splnenie aj tých najtajnejších želaní.

Letí, letí vločka snehu
nesie radosť, lásku, nehu.
Santa sa už rehoce,
prajem krásne Vianoce!

Kiež nás to Vianočné svetlo napĺňa radosťou a vnútorným pokojom a nech nás sprevádza po celý budúci rok 2345.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára